GULVFLISER

Viser alle 3 resultater

EasyTiles premium gulvfliser fra Lindas Dekor i topp kvalitet. Dette innovative produktet gjør oppussing enkelt! EasyTiles kan installeres på minutter uten spesialverktøy som man normalt trenger ved flislegging. Flisene klippes enkelt med en saks til størrelsen man trenger, og så er det bare å dra av beskyttelsespapiret og feste flisen på underlaget. EasyTiles har allerede lim på baksiden, så man trenger ikke ekstra lim eller fugemasse.

✓ Enkel montering
✓ Selvklebende
✓ Kan brukes på bad og kjøkken
✓ Kan fjernes igjen