Lindas Dekor - DIY Boutique
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frakt og levering

Pakker
Vi pakker og sender ordre i kronologisk rekkefølge mandag-fredag. Du mottar en e-post med sendingsbekreftelse straks ordren er aktivert og sendt fra vårt lager.

Vareprøver 
Vareprøvene blir sendt fra oss kl. 14.00 på hverdager. Bestiller du før kl. 13.00 på en hverdag, vil du mest sannsynlig ha vareprøvene i postkassen to virkedager senere. Vareprøver sendes i konvolutt uten sporingsnummer.

2 lager
Høsten 2017 klarte vi ikke lengre å håndtere alle ordrene for egen hånd. Vi bestemte oss for å outsource den største delen av lageret. Det betyr at noen ganger må vi splitte en ordre og sende denne i to forskjellige pakker. De aller fleste varene ligger på vårt lager utenfor Arendal, mens vareprøver og wallstickers sendes fortsatt ut fra Værøy.

Levering via Posten
Leveringstid er 2-3 virkedager for vareprøver, og normalt 1-5 virkedager for pakker overalt i Norge. Du vil motta et sporingsnummer på e-post når pakken din er sendt fra oss. Denne kan du bruke til å spore pakken din inne på www.posten.no. De fleste pakkene våre er for store for en postkasse, slik at du vil motta en SMS fra Posten når pakken har ankommet postkontoret. 


Frakt
Handler du kun vareprøver betaler du kun kr. 17,- for et frimerke.
Alle andre pakker har fast frakt på kr. 99,-   

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke