How to: Hvordan pynte bordet til jul!

Endelig er desember her og snart ringer vi julen inn med lune, koselige kvelder. Juleselskaper og hyggelige middager står også gjerne for tur.  Dermed har vi laget en liten guide til deg om hvordan du enkelt og rimelig kan pynte til jul!

Se hvordan du enkelt kan fornye spisebordet til jul:

Er du ikke helt fornøyd med bordet hjemme? På videoen over ser du hvor enkelt du kan fornye et kjedelig, hvitt bord til et lekkert bord av «eik». Her har vi brukt et av våre mest realistiske design med navn Sanremo Eik Sand. Den finner du HER! (klikk) Psst! Velger du et design som etterligner treverk blir skjøtingen en lek og selve skjøten blir nærmest usynlig!

5 geniale tips til julepynt!

I stedet for å bruke masse penger på julepynt hvert år, er det så mye hyggeligere å lage den selv. Her har vi plukket frem 5 småprosjekter du enkelt kan lage ved hjelp av granbar, servietter og litt rester av folier du har liggende.

Rester av vindusfolie kan bli lekre lyslykter!

Har du litt rester av vindusfolie til overs? Da kan du få lekre lykter på 1-2-3! Til venstre ser du den dekorative folien Static Candice, som du finner HER! (klikk) Til høyre ser du vindusfolien Static Premium Devera som er av beste kvalitet, den finner du HER! (klikk)

Rester av kontaktplast kan pimpe opp telys eller bli bordkort…

Har du litt rester fra kontaktplast? Vær kreativ og lag morsomme bordkort eller freshe opp telysene. Bordkortene har blitt laget av vår tavlefolie og den finner du HER! (klikk) På telysene har vi brukt nyheten Hammered Copper og den finner du HER! (klikk)