Ofte stilte spørsmål om wallstickers

HVORDAN FESTE EN WALLSTICKER
Veggord/Veggdekor egner seg best på slett vegg. Om man har ruglete tapet eller murvegg anbefaler vi å kjøpe en prøvelappe for å se om vinylen vil sitte.
veiledning_bilde
  • Hvilke typer vegger kan man henge opp wallstickers på?
   Wallstickers kan henges opp på alle slette flater. Jo slettere, jo bedre. Om man f.eks har en tapet med litt mønster i vil det mest sannsynlig gå greit, men det er mulig at du må jobbe litt mer med å få dekoren over på veggen. Murvegger er ikke å anbefale. Disse har som oftest en kald overflate, i tillegg kan en murvegg ha store forskjeller i strukturen.  Wallstickers vil feste seg best på romtempererte vegger, så pass på at både veggen og wallstickeren er varm nok.
  • Jeg får ikke vinylen til å sitte på veggen. Hva er feil?
   De mest vanlige grunnene til dette er at enten er vinylen for kald eller så er veggen du henger veggordet opp på, for kald. Vi anbefaler derfor at du lar veggordet og rommet du skal henge opp i, bli romtemperert før du begynner. Deretter følg medfulgt anvisning. Vi gjør oppmerksom på at vinylen krever en slettest mulig vegg. Har man f.eks. strie med mønster, kan det være vanskelig å få den over på veggen.
  • Kan jeg henge opp på panelvegg?
   Ja, det kan du. Men vi gjør oppmerksom på at dersom panelet er ubehandlet vil bokstavene etterlate merker på samme måte som et bilde ville gjort etter en tid. Dette på grunn av at treverket mørkner over tid, men ikke der treverket skjules. Dette vil ikke skje på behandlet vegg.
  • Må veggordet henge slik som det vises på bildene?
   Nei. Du kan selv klippe opp veggordet som du måtte selv ønske, og deretter feste opp i ønsket format.