Alt du trenger å vite om Easytiles veggfliser

EasyTiles er Premium selvklebende 3D-veggfliser fra Lindas dekor i topp kvalitet. Dette innovative produktet gjør oppussing enkelt! EasyTiles kan installeres på minutter uten spesialverktøy som man normalt trenger ved flislegging. Flisene klippes enkelt med en saks til størrelsen man trenger, og så er det bare å dra av beskyttelsespapiret og feste flisen på veggen. EasyTiles har allerede lim på baksiden, så man trenger ikke ekstra lim eller fugemasse. Enklere blir det ikke!

Hvilket design skal du velge?

Alle våre fliser kommer med 3D-utforming som gir de en fantastisk realistisk effekt. Du kan velge blant en rekke design og blant sortimentet finner du alt fra klassiske subway fliser og dekorative mosaikk fliser. Velger du modeller med ujevn kant som for eksempel Subway- og Emma-fliser er du nødt til å klippe til den første flisen du monterer. De skal også legges med et lite overlapp. Velger du design som Mosaikk- eller Charlotte-fliser er det ikke noe behov for å klippe til, du trenger kun dra av beskyttelsespapiret og plassere de på veggen.

Blant våre design finner du også fliser med metallisk finish som gir fra seg et fint skinn og ser svært realistiske ut!

Er det vanskelig for deg å velge hvilke fliser du skal gå for? Da anbefaler vi deg å bestille vareprøver så kan du se designene i ditt eget hjem og bestemme deg senere. Du finner vareprøvene HER!

Hvordan monterer du selvklebende veggfliser?

Monteringsguide

1. Vask underlaget med en kraftfull fettfjerner. Pass på at du fjerner alt av fett og smuss. La underlaget tørke helt.

2. Markér en rett hjelpelinje på veggen. Dra av beskyttelsespapiret uten å være nær klisteret på baksiden. Fest første del av flisen på hjelpelinjen på veggen og press godt ned.

3. Den første flisen må plasseres perfekt for å oppnå best resultat.

4. Dersom designet har ujevne kanter må disse klippes bort på den ene siden av den første flisen før montering.

5. Fortsett å legg de resterende flisene med et lite overlapp.

6. Klipp flisene til ønsket størrelse ved å bruke en saks eller en tapetkniv.

7. For å fjerne flisene: varm de opp med en hårføner slik at klisteret blir mykt og dra de forsiktig av.

Hvor mange pakker trenger du?

Nå har vi gjort det enda enklere for deg å finne ut hvor mange fliser du trenger. Én 16-pakke med Easytiles dekker 1 kvm2 og én 8-pakke med fliser dekker da 0,5 kvm2.

Når du skal regne ut hvor mye du trenger, måler du bare høyden og bredden på overflaten du skal legge fliser på. Så ganger du høyden * bredden i meter. (Eksempel: 2 m * 0,6 m = 1,2 m2) Det vil da si at du trenger én 16-pk og én 8-pk med fliser.

Hvilke overflater kan de monteres på?

Ideelle underlag for våre selvklebende fliser er blant annet glass- og keramiske fliser, panelvegg og malte trevegger. Flisene kan festes på alle glatte overflater som er fri for støv og smuss. De selvklebende flisene kan også fint monteres på plexiglass, glatt tapet, malte sponplater, samt laminat. Om du er i tvil om underlaget ditt passer til dette produktet, kan du alltids bestille en vareprøve og teste den ut først.

Flere ofte stilte spørsmål

1. Hvilke vanlige bruksområder for selvklebende fliser?
Vanlige bruksområder for flisene er blant annet som sprutvegg på kjøkken, bad og vaskerom, bak komfyr, på kjøkkenvegg, i campingvogna, på hytta og på lekekjøkken.

2. Kan du bruke selvklebende fliser inni selve dusjsonen?
Nei, det kan man ikke.

3. Kan EasyTiles bøyes inn i hjørner?
Ja, flisene kan bøyes slik at du kan feste den inni et hjørne.

4. Hvor stor er hver flis? og hvor mange får man i en pakke?
Man får 8 eller 16 fliseplater i hver pakke. En fliseplate måler 25 cm x 25 cm.

5. Kan man fjerne selvklebende fliser i ettertid?
Ja, bruk en hårføner for å varme flisene og dra de forsiktig av. Så fremt underlaget var helt fra før av, vil ikke selvklebende fliser etterlate merker.

7. Kan man montere selvklebende 3D-fliser over gamle fliser?
Ja, det kan man.

8. Vil fugene vises gjennom?
Nei, mest sannsynlig vil det gå bra, men test gjerne med en vareprøve først for å være på den sikre siden.

9. Kan man bruke selvklebende 3D-fliser over panel?
Ja, det kan man. Ikke press flisene inn i sprekkene, men la de heller «flyte» over. Pass på at du presser flisene godt på plass der de har kontakt med veggen.

10. Kan EasyTiles brukes på vegg som utsettes for damp og varmluft fra komfyren?
Ja. Flisene tåler varme og fukt som kommer fra komfyren, men dersom komfyren har en lufteventil i bakkant anbefaler vi å bruke en glassplate over for ekstra beskyttelse.

11. Kan man montere flisene på en nymalt vegg?
For at veggen ikke skal skades når du evt fjerner flisene, så anbefaler vi at man venter 3 uker fra man har malt. Hvis du har en ubehandlet vegg kan du velge å kun grunne. Da kan du montere flisene etter 3 døgn.

12. Hvilken temperatur må veggen ha?
Pass på at både fliser og vegg har vært romtemperert i over ett døgn. Hvis fliser eller vegg er for kald vil ikke limet feste seg skikkelig.

Utvalgte kundebilder